Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Menu
Καλάθι

Γαλακτώματα

Frezyderm CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ 125ml Frezyderm CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ 125ml
-25 %
Brand: Frezyderm
Ενυδατικό γαλάκτωμα  εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν  τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση  και εντομοαπωθητική δράση.Δερματολογικά ελεγμένοΧΡΗΣΗ: Εφαρμόζεται  στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Αποφ..
12,07€ 16,10€
Χωρίς ΦΠΑ:9,74€
Garden of Panthenols Herbal Moisturizing Emulsion Φυτικό Ενυδατικό Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Roll-on με Αιθέρια Έλαια 50ml
-20 %
Brand: Garden
Φυτικό ενυδατικό γαλάκτωμα σε μορφή roll on. Περιέχει αιθέρια έλαια βασιλικού, γερανίου και λεβάντας. Ιδανικό για την εξοχή και τις καλοκαιρινές νύχτες. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, χωρίς να το λιπαίνει. Είναι ιδανικό για την παιδική και βρεφική επιδερμίδα, καθώς και για όλα τα ευαίσθητα δέρματα..
6,80€ 8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Garden Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Icaridin 20% 125mL Garden Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Icaridin 20% 125mL
Hot -30 %
Brand: Garden
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΈως και 8 ώρες από κουνούπια και σκνίπεςΈως και 6 ώρες από τροπικά κουνούπια και κουνούπια τίγρηςΈως και 5 ώρες από αλογόμυγεςΈως και 4 ώρες από τσιμπούριαΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΧωρίς οξειδωτικάΧωρίς χρωστικέςΧωρίς DEETΔραστική ουσία που συνιστά o Παγκόσμιος Οργανισμός ΥγείαςΚατάλλη..
9,46€ 13,51€
Χωρίς ΦΠΑ:7,63€
Galesyn Set Insect Repellent 100ml + After Nip 30ml + Δώρο Cooler Bag 1τμχ
-15 % Εξαντλημένο
Brand: Galesyn
Ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση και ιδιαίτερα ευχάριστη οσμή.Μοναδική σύνθεση:έλαια ευκαλύπτου, κέδρου, γαρυφάλλου και ινδικής πασχαλιάς.βανίλιαπανθενόληαλλαντοΐνηΤο Galesyn® Insect Repellent έχει σχεδιαστεί για να έχει την καλύτερη συγγένεια με την επιδερμίδα ώστε να μπορεί να παραμείν..
9,90€ 11,65€
Χωρίς ΦΠΑ:7,99€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
This website uses cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.