Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Menu
Καλάθι

Αρώματα

Brand: Fresh Line
The Seductive Gift!Νιώστε τις αισθήσεις σας να αφυπνίζονται με το Limited Edition Wood & Pepper Set! Βυθιστείτε στο σαγηνευτικό unisex άρωμα, που συνδυάζει ξυλώδεις πικάντικες νότες από σανταλόξυλο και πιπέρι με δροσερό ξύσμα από μανταρίνι και γεράνι. Αφεθείτε στη μεθυστική αρωματική εμπειρία πο..
23,89€
Χωρίς ΦΠΑ:19,27€
Fresh Line Καλυψώ Body Splash για Φρεσκάδα & Ενέργεια, 100mL
-33 %
Brand: Fresh Line
Ένα αναζωογονητικό, δροσερό και ελαφρώς πικάντικο splash σώματος 94,9% φυσικό, με κιτροειδή συστατικά που χαρίζουν φρεσκάδα και ενέργεια στο δέρμα.  Ο συνδυασμός από πορτοκάλι, λεμόνι και μανταρίνι διεγείρει τις αισθήσεις και ανακουφίζει από το άγχος, ενώ τα αιθέρια έλαια από πιπερόριζα και ξύλ..
11,93€ 17,91€
Χωρίς ΦΠΑ:9,62€
Korres Olive Eau De Cologne Verbena Κολόνια με Λουίζα 100ml
-30 %
Brand: Korres
Αναζωογονητική κολώνια με δροσερό άρωμα από άνθη Λουίζας και εσπεριδοειδή, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων Ελιάς και ενεργή αλόη, για τόνωση και φρεσκάδα.ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε και επαναλάβετε περιστασιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας...
13,30€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,73€
Brand: Fresh Line
Αναζωογονητικό και τονωτικό splash σώματος 94,9% φυσικό, με έντονο, αρρενωπό άρωμα από λεβάντα, σανταλόξυλο και μύρο που χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό.Εμπλουτισμένο με άρνικα και μάραθο που τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προσφέρουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα.  Αφήνει την επιδερμ..
17,91€
Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Brand: Fresh Line
The Relaxing & Vigorous Gift!Απελευθερώστε το δυναμισμό που κρύβετε μέσα σου με το Limited Edition Olympian Zeus Set! Βυθιστείτε σε ένα έντονο αρρενωπό άρωμα με αιχμηρές νότες λεβάντας και ξυλώδεις ανατολίτικους τόνους από σανδαλόξυλο και μύρο. Δοκιμάστε το αναζωογονητικό σαμπουάν, το αφρόλουτρο..
32,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,53€
Fresh Line Cassandra Σετ Περιποίησης για Καθαρισμό Σώματος με Body Mist 50mL , Αφρόλουτρο 150mL & Κρέμα Σώματος 150mL
Εξαντλημένο
Brand: Fresh Line
The Sweet & Gourmet Gift!Απογειώστε την περιποίησή σας με το αισθησιακό, θηλυκό άρωμα του Limited Edition Cassandra Set με γλυκές & ζεστές αρωματικές νότες. Το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα και το αρωματικό νερό θα σας σαγηνεύσουν, ενώ το διακριτικό χρυσό shimmer θα σας κάνει να λάμψετε σε κάθε π..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Fresh Line Pink Jungle Σετ 3 τεμαχίων Περιποίησης για Καθαρισμό Σώματος με Body Mist 150mL , Αφρόλουτρο 200mL & Κρέμα Σώματος 200mL
Εξαντλημένο
Brand: Fresh Line
The Exotic Gift!Ταξιδέψτε σε ένα απολαυστικό safari αισθήσεων με το Limited Edition Pink Jungle set! Βουτήξτε στο πλούσιο μείγμα κρεμώδους καραμέλας, ζεστής τροπικής καρύδας και ζουμερού ανανά και αφήστε το άρωμα να σας μεταφέρει σε έναν παράδεισο αισθήσεων. Απολαύστε το απαλό αφρόλουτρο, ενυδατώστε..
26,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,69€
Korres Olive Eau De Cologne Olive Blossom Κολόνια με Άνθη Ελιάς 100ml
-30 % Εξαντλημένο
Brand: Korres
Αναζωογονητική κολώνια με δροσερό άρωμα από άνθη Ελαιόδεντρου, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων Ελιάς και ενεργή αλόη, για τόνωση και φρεσκάδα.ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε και επαναλάβετε περιστασιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας...
13,30€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,73€
Kreasyon Creation The Beauty Duo Deodorant & Perfume No 3667 Αντρικό Άρωμα (Eau de Parfum) 30 ml, Αποσμητικό Σπρέι 200 ml.
-15 % Εξαντλημένο
Brand: Kreasyon
Σετ Άρωμα για άντρες και Αποσμητικό Σπρέι που θυμίζει το Bleu de Chanel. Προβάλει αρρενωπό πνεύμα, ανδρική υπερηφάνεια και αυτοπεποίθησηΗ φρεσκάδα: μια πνοή φρεσκάδας διαπερνά την επιδερμίδα. Αναπτύσσεται άμεσα η αίσθηση της ελευθερίας. Είναι μια μυρωδιά ξυλώδης ισχυρή και μακράς διαρκείας. Κατηγορί..
11,90€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Panthenol Extra Promo Femme Eau De Toilette Bergamot,Cedarwood,Vanilla 50ml & Night Cream 50ml
-30 % Εξαντλημένο
Brand: Medisei
1) Femme Eau De Toilette Bergamot,Cedarwood,Vanilla 50mlΓυναικείο άρωμα Panthenol Extra με αιθέριο και κομψό συνδυασμό από νότες περγαμόντου και πράσινων φύλλων. Ιδιαίτερο, γεμάτο μυστήριο και μια μεθυστική έκρηξη από την αρμονική συνύπαρξη του κέδρου, της βιολέτας και του γιασεμιού.Παράλληλα, αναδε..
13,51€ 19,30€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
This website uses cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.