Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Menu
Καλάθι

Ενυδάτωση

Brand: Fresh Line
Αναζωογονητικό άρωμα με ντελικάτες γλυκές νότες. Φρέσκο γκρέιπφρουτ αρμονικά συνδυασμένο με γλυκές νότες μανταρινιού. Η φρεσκάδα του αρώματος αιχμαλωτίζεται στις νότες καρδιάς με αχλάδι και απολαυστικό ραβέντι. Δροσερό, αρωματικό, χαρούμενο άρωμα!Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ αποτελεί μια πλούσια πηγή φλ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
CELLOJEN PANTHENOL ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ 100g
-50 %
Brand: Cellojen
Η κρέμα PANTHENOL της εταιρείας CELLOJEN περιέχει προβιταμίνη Β5 που ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος , βιταμίνη C που δρα αντιφλογιστικά,προάγει το σχηματισμό κολαγόνου και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.Περιέχει επίσης ουρία που αυξάνει την υδάτωση του δέρματος και καταπραύνει τους ερεθισμούς..
3,77€ 7,54€
Χωρίς ΦΠΑ:3,04€
Uber Argan Oil Hand & Body Cream - Κρέμα Χεριών & Σώματος με λάδι Αργκαν, 150ml Uber Argan Oil Hand & Body Cream - Κρέμα Χεριών & Σώματος με λάδι Αργκαν, 150ml
-15 %
Brand: UBeR
Χάρη στο ΄λάδι αργκάν και στην αλόε βέρα που περιέχει, κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται λαμπερή και ζωντανή ενυδατώνοντάς την. Με την ειδίκη της φόρμουλα κρατά το δέρμα ενυδατωμένο όλη μέρα...
4,76€ 5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,84€
Euderma 100g
-42 %
Brand: Intermed
Η Euderma με 5% πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ βελτιώνει & ενυδατώνει την επιδερμίδα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά την φυσική ανάπλαση του δέρματος. Ιδανική για αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο.Περιποίηση του ξηρού και τ..
4,27€ 7,40€
Χωρίς ΦΠΑ:3,45€
Garden ΚΡΕΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 100ml
-29 %
Brand: Garden
Ενυδατική κρέμα ενισχυμένη με 5% πανθενόλη (Βιταμίνη Β5), 5% Ουρία και λάδι ελιάς. Η συνδυαστική δράση αυτών των συστατικών ενισχύει την ανάπλαση και την περιποίηση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Συνιστάται στις περιπτώσεις που το δέρμα είναι ερεθισμένο, αφυδατωμένο και ξηρό, όπως μετά από..
6,34€ 8,92€
Χωρίς ΦΠΑ:5,11€
BioRLX Aloe Vera Gel 80ml
-29 %
Brand: BioRLX
Δροσιστικό Ενυδατικό Gel Αλόης με Κολλαγόνο και Υαλουρονικό ΟξύΧρήση: Απλώστε σε πρόσωπο, σώμα ή μαλλία μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Μόνο για εξωτερική χρήση.Έαν προκληθεί ερεθισμός διακόψτε τη χρήση. Να φυλάσσεται σε δροσερο μέρος, μακρυά από παιδιά...
3,93€ 5,53€
Χωρίς ΦΠΑ:3,17€
Happy Naturals Sea Minerasl & Ginger Root Revitalising Body Wash 250ml
-26 %
Με έλαια ευκαλύπτου και μέντας που καθαρίζει απαλά και να αναζωογονεί το δέρμα. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει 100% φυσικά σφαιρίδια τα οποία «εκρήγνυνται» όταν απλώνονται πάνω στην επιδερμίδα.Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια. Εάν συμβεί αυτό, ξεπλύνετε αμέσως με νερό..
4,36€ 5,89€
Χωρίς ΦΠΑ:3,52€
Monoi Tiki Coco Seduction Spf3 με Glitter Λάδι Γρήγορου Μαυρίσματος Προσώπου & Σώματος Ιριδίζον με Spf3, με άρωμα Καρύδα 120mL Monoi Tiki Coco Seduction Spf3 με Glitter Λάδι Γρήγορου Μαυρίσματος Προσώπου & Σώματος Ιριδίζον με Spf3, με άρωμα Καρύδα 120mL
-29 %
Brand: MONOI TIKI
Mε μικροσκοπικές πέρλες λάμψης από το Μαργαριτάρι NÁCAR Tahitiana!Με τη συλλογή Bronzing /Or της Monoi Tiki Tahiti, μπορείτε να μαυρίσετε όσο γρήγορα θέλετε, καθώς περιέχει ένα μοναδικό συστατικό (μικροσκοπικές πέρλες λάμψης) που προέρχονται από τη Μητέρα των Μαργαριταριών NÁCAR Tahitiana.Με αποδεδε..
10,59€ 14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,54€
Monoi Tiki Tahiti Monoi Oil με Άρωμα Tiare Αντηλιακό Λάδι Προσώπου και Σώματος με SPF3 120mL Monoi Tiki Tahiti Monoi Oil με Άρωμα Tiare Αντηλιακό Λάδι Προσώπου και Σώματος με SPF3 120mL
-29 %
Brand: MONOI TIKI
Το ιδανικό λάδι για να είμαστε σαν σταρ στην παραλία. Εμπλουτισμένο με προστατευτικά φίλτρα για τον ήλιο, με την απαλότητα του λαδιού Monoi Tiki και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής, ένας υπέροχος συνδυασμός για να πετύχουμε μια glamour εμφάνιση στην παραλία και ένα εξωτικό μαύρισμα με το αγαπημ..
9,88€ 13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,97€
Dirty Works Bubble Trouble Bath Αφρόλουτρο με Άρωμα Τριαντάφυλλου και Μόσχου, 500ml
-20 %
Brand: Dirty Works
Το αφρόλουτρο με άρωμα τριαντάφυλλου και μόσχου, θα κάνει το μπάνιο σας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη φυσαλίδες!Η τέλεια εμπειρία περιποίησης σας περιμένει. Ξαπλώστε, χαλαρώστε και αφήστε το άγχος της εβδομάδας να εξαφανιστεί!Οδηγίες Χρήσης:Βήμα 1: Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε ζεστό, τρεχούμενο ..
4,72€ 5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,45€
I Love Originals Shower Smoothie Raspberry & Blackberry 200ml
-17 %
Είναι γεμάτο χυμούς και ξεχειλίζει από ενέργεια! Αναζωογονηθείτε με το λαχταριστό και σούπερ φρουτένιο άρωμα των ολόφρεσκων και ζουμερών κόκκινων και μαύρων βατόμουρων!ΧΡΗΣΗBάλτε αρκετή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη σας και απλώστε το με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένη επιδερμίδα, μέχρι να αφρίσει.Στ..
4,90€ 5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,62€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 61 (6 Σελ.)
This website uses cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.