Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Menu
Καλάθι

Απολέπιση - Scrub

I Love Originals Shower Smoothie Raspberry & Blackberry 200ml
-17 %
Είναι γεμάτο χυμούς και ξεχειλίζει από ενέργεια! Αναζωογονηθείτε με το λαχταριστό και σούπερ φρουτένιο άρωμα των ολόφρεσκων και ζουμερών κόκκινων και μαύρων βατόμουρων!ΧΡΗΣΗBάλτε αρκετή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη σας και απλώστε το με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένη επιδερμίδα, μέχρι να αφρίσει.Στ..
4,90€ 5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,62€
I Love Originals Shower Smoothie Coconut & Cream 200ml
-17 %
Απόδραση στον παράδεισο με την εξωτική έκρηξη του τροπικού cocktail από γλυκιά καρύδα και βελούδινα, κρεμώδη αρώματα που σας θα ταξιδέψουν σε μια ολόδική σας κρυμμένη ειδυλλιακή παραλία!ΧΡΗΣΗΒάλτε αρκετή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη σας και απλώστε το με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένη επιδερμίδα, μ..
4,90€ 5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,62€
I Love Originals Shower Smoothie Mango & Papaya 200ml
-17 %
Φρουτο-τέλειο! Τα τροπικά αρώματα ζουμερού μάνγκο και γλυκιάς παπάγια ενώνονται για να αφήσουν τις αισθήσεις σας εξωτικά αναζωογονημένες! Ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι κάποια φρούτα θα μπορούσαν να είναι τόσο λαχταριστά!ΧΡΗΣΗΒάλτε αρκετή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη σας και απλώστε το με κυκλικές ..
4,91€ 5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,64€
Dirty Works Smooth on up Aπολεπιστικό Σώματος, με Θαλασσινά Άλατα, 400ml
-26 %
Brand: Dirty Works
Aπολεπίστε το θαμπό δέρμα με αυτό το αποτελεσματικό scrub. Συνδυάζει  θαλασσινά άλατα, ελαφρόπετρα και κουκούτσι από ροδάκινο για την πλήρη επαναφορά της λάμψης  της επιδερμίδας σας. Η προσθήκη βούτυρου Shea βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και δίνει στο δέρμα τη χαμένη του απαλό..
7,37€ 9,94€
Χωρίς ΦΠΑ:5,94€
Lavish Care Caramel Body Scrub 250ml
-26 %
Brand: Lavish Care
Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέ..
4,44€ 6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,58€
Al!ve Exfoliating Shower Gel Scrub 200ml
-20 %
Brand: AL!VE
To Al!ve Exfoliating Shower Gel Scrub είναι ένα scrub σώματος που βοηθά να αποκτήσετε ένα απαλό και αναζωογονημένο δέρμα. Εμπλουτισμένο με ενεργό άνθρακα και ginger για να καθαρίσει βαθιά και να δώσει λάμψη στο δέρμα σας, αφήνοντάς το φρεσκαρισμένο και υγιές. Το μαγνήσιο βοηθά το σώμα μας να λειτουρ..
6,63€ 8,29€
Χωρίς ΦΠΑ:5,35€
Dirty Works Paradise Found Coconut Foaming Sugar Scrub 250g
-26 %
Brand: Dirty Works
Το Coconut Foaming Sugar Scrub της Dirty Works περιέχει φυσικούς κρυστάλλους ζάχαρης που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.  Tαυτόχρονα, την ενυδατώνουν χάρις στο έλαιο καρύδας και στο βούτυρο καριτέ. Η κρεμώδης υφή του, μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μετατρέπεται σ..
6,12€ 8,24€
Χωρίς ΦΠΑ:4,94€
Dirty Works The Full Works Mini Gift Set, 4 Τμχ
-29 %
Brand: Dirty Works
Η ιδανική συσκευασία για όλα σας τα ταξίδια. Περιέχει 4 προϊόντα περιποίησης σε ταξιδιωτικό μέγεθος. Bath soak: 100ml, Body Butter Light: 100ml, Body Scrub: 50ml, Body Wash: 50ml.1 Αφρόλουτρο Bath soak: 100mlΑφρόλουτρο εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μανταρινιού, άγριου τριαντάφυλλου και με τις καταπραϋν..
7,32€ 10,29€
Χωρίς ΦΠΑ:5,90€
Foamie Peppermint Shower 1τμχ
-24 %
Brand: Foamie
FOAMIE All In One Bar For Men, Seas The Day 90gr, για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα.Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. All In One Bar, χωρίς σαπούνι, 100% plastic free, vegan & cruelty free. Με cold pressed syndet & pH φιλικό με την επιδερμίδα. Εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, με μέντα, λεμόνι &a..
5,28€ 6,94€
Χωρίς ΦΠΑ:4,26€
Foamie Three In One Shower 1τμχ
-24 %
Brand: Foamie
FOAMIE All In One Bar For Men, What A Man 90gr, για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα.Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. All In One Bar, 100% plastic free, vegan & cruelty free. Με cold pressed syndet & pH φιλικό με την επιδερμίδα. Εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, με ενεργό άνθρακα, ξύλο τριανταφυλλι..
5,28€ 6,94€
Χωρίς ΦΠΑ:4,26€
Vitorgan Brown Sugar Body scrub 200ml
-34 %
Brand: Vitorgan
Κρέμα απολέπισης της Vitorgan κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσ..
9,28€ 14,06€
Χωρίς ΦΠΑ:7,48€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
This website uses cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.