Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Menu
Καλάθι

Έλαια

Brand: Fresh Line
Serum χωρίς ξέβγαλμα πολλαπλής χρήσης με άμεση ενυδατική και μαλακτική δράση, ιδανικό για την ψαλίδα και το φριζάρισμα. Τρόποι χρήσης: Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά στεγνωμένα με πετσέτα.Σε στεγνά μαλλιά για απαλότητα και ξεμπέρδεμα, πριν το στέγνωμα και το χτένισμα.Κατά τη διάρκεια της ημέρα..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
4 Heal Έλαιο Αβοκάντο 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας. Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Χωρίς χρωστικές – Χωρίς συντηρητικάΤο αβοκάντο είναι πλούσιο σε κάλιο, τον ηλεκτρολύτη που..
7,97€ 11,22€
Χωρίς ΦΠΑ:6,43€
Apel 4 Heal Argan Oil 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας.Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Το argan oil της εταιρίας Apel προλαμβάνει και καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και μειώνει ..
10,35€ 14,57€
Χωρίς ΦΠΑ:8,35€
Apel 4 Heal Αμυγδαλέλαιο 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας.Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Αμυγδαλέλαιο της εταιρίας Apel με μαλακτικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δ..
4,53€ 6,36€
Χωρίς ΦΠΑ:3,65€
Apel 4 Heal Δαφνέλαιο Μαλλιών για Ενδυνάμωση 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας.Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Λάδι μαλλιών για ενδυνάμωση της Apel. Το δαφνέλαιο παράγεται από εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε..
5,59€ 7,87€
Χωρίς ΦΠΑ:4,51€
Apel 4 Heal Έλαιο Jojoba 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας.Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Το έλαιο jojoba της εταιρίας Apel είναι ενυδατικό, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, δ..
7,97€ 11,22€
Χωρίς ΦΠΑ:6,43€
Apel 4 Heal Καστορέλαιο 100mL
-29 % Εξαντλημένο
Brand: APEL
Τα φυτικά έλαια της σειράς 4 Heal παρασκευάζονται με βάση βιολογικό ελαιόλαδο και ποικιλία βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας.Η χρήση τους γίνεται με επάλειψη. Λίγες σταγόνες αρκούν για να βοηθήσουν στη θεραπεία.Το καστορέλαιο της εταιρίας Apel έχει αντιγηραντική δράση, βοηθάει στην τριχόπτωση, καθώς ε..
4,53€ 6,36€
Χωρίς ΦΠΑ:3,65€
Fresh Line ΕΡΑΤΩ Λάδι Επανόρθωσης & Θρέψης με μείγμα από 4 φυσικά έλαια & αιθέρια έλαια 50ml
Εξαντλημένο
Brand: Fresh Line
Εντατική θεραπεία βασισμένη σε παραδοσιακές, σπιτικές συνταγές. Το λάδι έχει μία ειδική τεχνική παρασκευής. Ένας συνδυασμός από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης ωριμάζει για 30 μέρες σε ένα μίγμα από λάδι αγριοτριαντάφυλλου, ηλίανθου, ελιάς και αμυγδάλου. Το μίγμα έπειτα εμπλουτίζεται με πολύτιμα αιθέρια έ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Happy Naturals Intense Repair Hair Oil Argan & Avocado 100ml
-15 % Εξαντλημένο
Happy Naturals Intense Repair Hair Oil Argan & Avocado Ενυδατικό Έλαιο Επανόρθωσης για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Μαλλιά 100mlΈνα μοναδικό μείγμα από έλαια που ενυδατώνουν, αναδομούν και προσδίδουν λάμψη στα μαλλιά σας με 97% φυσική περιποίηση και πλούσια φυσικά ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στη..
7,56€ 8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,10€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
This website uses cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.